Cauți apartamente cu 2 camere de vânzare în Pantelimon? 

Pantelimon, o suburbie a Bucureștiului, oferă numeroase oportunități pentru cei în căutarea unui apartament modern și confortabil. Una dintre cele mai notabile opțiuni disponibile este complexul Ivonco Residential Pantelimon, situat strategic pentru a oferi acces la facilități esențiale și transport public.

Localizare și facilități

Ivonco Residential se află în orașul Pantelimon, județul Ilfov, aproape de centrul comercial Selgros și de stația de metrou Pantelimon. Acest complex rezidențial este conceput pentru a satisface toate nevoile unei familii moderne, oferind acces rapid la piețe, spitale, școli și grădinițe. În plus, rezidenții beneficiază de locuri de parcare gratuite, spații verzi și o arhitectură modernă, toate acestea contribuind la un mediu de locuit plăcut și funcțional​. 

Apartamente cu 2 camere

Complexul oferă apartamente cu 2 camere în Pantelimon de vânzare, disponibile în diverse configurații pentru a satisface gusturile și nevoile diferitelor tipuri de clienți. Prețurile variază în funcție de suprafață și facilități, astfel:

  • Apartamente de 2 camere cu bucătărie închisă, cu o suprafață de 69,30 mp, disponibile la prețul de 80.000€ TVA inclus.
  • Alte apartamente cu 2 camere, de 67 mp, sunt disponibile la prețul de 78.500€ TVA inclus.
  • Variante mai mici, de 60,90 mp, sunt disponibile la prețul de 75.000€ TVA inclus.
  • Apartamentele cu terasă, oferind o suprafață de 56,50 mp utili, sunt disponibile la prețul de 90.000€ TVA inclus​ (Ivonco Residential)​.

Avantajele complexului

Apartamentele din complex sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate, utilizând materiale durabile și tehnici moderne de construcție. Complexul este gândit pentru a oferi un confort maxim, cu toate utilitățile necesare, inclusiv gaze, curent electric, canalizare și apă. În plus, zona este liniștită, ideală pentru familii, și oferă un peisaj natural cu priveliști impresionante​. 

Dezvoltatorul – Ivonco Residential

Ivonco este un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața imobiliară din România. Compania se mândrește cu utilizarea surselor financiare proprii pentru dezvoltarea proiectelor, eliminând astfel intermediarii și reducând costurile pentru clienți. Ivonco Residential a fost conceput pentru a oferi apartamente accesibile, dar fără a compromite calitatea și confortul​. 

Ansamblul reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de un stil de viață modern într-un mediu urban bine integrat. Cu acces facil la transportul public și facilități esențiale, apartamentele cu 2 camere din acest complex sunt o investiție valoroasă pentru viitor. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vizitați site-ul oficial al dezvoltatorului Ivonco Residential.