Cum poti obtine un extras de carte funciara

Chiar si in conditiile in care economia din ziua de astazi nu este tocmai ceea ce ne-am fi dorit, nevoia de a avea o locuinta sau dorinta de a avea un teren pe care sa dezvoltam propriul proiect nu va disparea. Insa, pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii atunci cand dorim sa cumparam o casa sau sa dezvoltam un proiect imobiliar cu siguranta ca vom avea nevoie de o echipa de specialisti. De aceea, recomandarea o reprezinta echipa de la Eurosurvey avand in vedere experienta si numeroasele proiecte duse la bun sfarsit.

Principalul motiv care te poate determina sa alegi echipa de experti de la Eurosurvey o reprezinta faptul ca acestia nu au timp pentru greseli, deoarece chiar si cea mai mica greseala iti poate da mari batai de cap.

Din categoria serviciilor oferite de echipa de la Eurosurvey fac parte serviciile de intabulare pentru case si apartamente, care pot da numeroase batai de cap pentru oamenii de rand.

Intabularea unei proprietati reprezinta inscrierea acesteia in cartea funciara si cu ajutorul careia poti afla daca documentele sunt in regula sau daca exista anumite probleme. In lipsa intabularii, o proprietate nu poate fi instrainata. Pe de alta parte, fara intabulare nu se va putea deschide nici un magazin in imobilul respectiv, nu se poate construi o casa sau sediu fara extrasul de carte funciara care a avut la baza intabularea.

De asemenea, extrasul de  carte funciara ne fereste de neplaceri, intrucat in acesta putem gasi starea juridica actuala a imobilului. Spre exemplu, in cazul in care dorim sa cumparam un bun imobil, extrasul de carte funciara ne va fi util, pentru a afla cui apartine bunul imobil, daca acel bun imobil este ipotecat, iar detaliile sunt evidentiate tocmai prin extrasul de carte funciara.

De cele mai multe ori, birocratia ne poate crea multe probleme, astfel ca putem apela la ajutorul unuia dintre experti de la Eurosurvey care se poate ocupa de intocmirea tuturor documentelor astfel incat sa obtinem intr-un timp mai scurt ceea ce avem nevoie.

Serviciul de intabulare oferit de Eurosurvey este disponibil la costuri dintre cele mai mici de pe piata, astfel incat, oricine sa aibe posibilitatea de a apela la Eurosurvey fara sa fie nevoie sa faca un efort financiar. Preturile practicate de Eurosurvey difera de la un serviciu la altul, insa, indiferent de situatie, acestea sunt accesibile.

Posibilitatile oferite de echipa de la Eurosurvey sunt foarte variate, serviciile sunt complete, astfel ca avem toate motivele sa apelam aici oricand avem nevoie si putem avea siguranta ca suntem pe cele mai bune maini si ca nici nu vom avea nevoie de bugete considerabile in acest sens.

Leave a Reply