Lenjeriile tale preferate la doar un click distanta

Faptul ca majoritatea persoanelor au nevoie de odihna dar mai ales acestia petrec o treime din viata in dormitor bucurandu-se cu adevarat de momentul somnului. In perioada contemporana timpul a incetat sa nu mai aiba rabdare astfel ca nu mai acordam atentia cuvenita odihnei, a facut ca persoanele interesate de lenjeriile de pat sa fie mai sceptice in ceea ce reprezinta raportul calitate – pret, iar pentru unii dintre ei cele mai mici detalii fac diferenta. Talis.ro este locul in care eficienta si aplicabilitatea pe termen lung pentru lenjeriile de pat si accesoriile pentru odihna de calitate sa devina, cu siguranta, zona de confort si disponibilitate a clientilor.

Talis ne propune o gama larga de produse, fiecare alegand dupa propria idee. Astfel ca putem fi orientati spre lenjerii de pat de o calitate excelenta, perne, pilote, cuverturi si multe altele care sunt perfecte pentru nevoile dumneavoastra. In cadrul Talis.ro se lucreaza din greu pentru a fi cu un pas in fata competitiei dar si pentru a ramane in pas cu inovatia producand in casele clientilor un confort maxim. Ne bazam pe aptitudinea de a livra rapid si cat mai calitativ la adresa dumneavoastra, de aceea produsele fiind deja in depozitul nostru sunt livrate in cel mai scurt timp cu ajutorul curierului.

Calitatea produselor din gama Talis este una superioara bazandu-se pe fibre fine dar si pe materiale bune, astfel ca promovam bumbacul ca fiind fibra naturala care se regaseste in produsele noastre. Mai mult, de-a lungul timpului am inovat gama folosind fibre precum bambus, satin, matase concentrandu-ne pe cele naturale. Am ales bumbacul pentru a ne imbunatati calitatea produselor deoarece este confortabil si placut la atingere, absoarbe foarte bine umiditatea si este usor de intretinut fara sa necesita o atentie speciala, astfel ca este pe departe in topul materialelor textile. Folosim si poliester in cantitati reduse in unele produse deoarece este rezistent in cazul utilizarii indelungate si se usuca foarte repede dupa spalare, am ales acest material deoarece este reciclabil.

Talis.ro reprezinta in cele din urma o cale prin care te poti bucura de frumos in fiecare clipa. Atentia celor din echipa noastra la dorintele clientilor si la cele mai noi tendinte fac ca noile colectii sa devina metode atractive de relationare intre client si furnizor. Astfel, firma noastra propune clientului un set de reguli pe care sa se bazeze pentru a aduce un surplus fibrelor si pentru a asigura garantia proprie. Printre acestea amintim de evitarea inalbitorilor chimici si a produselor cu diferite proprietati chimice solvente, setarea masinii de spalat la maxim 40 de grade, iar fierul de calcat sa fie folosit doar in momentul proprice pentru a deteriora fibrele si diferitele imprimeuri de pe material.

Leave a Reply