Produse medicale de cea mai buna calitate gasim aici

Indiferent ca este vorba despre chirurgie sau o sala de tratament, siguranta pacientilor este cel mai important lucru, de la care nici o persoana nu face rabat sau cel putin asa ar trebui sa se intample lucrurile in mod firesc.

Potrivit normelor de igiena in vigoare de la Ministerul Sanatatii, cat si ale Directiei de Sanatate Publica, aceleasi conditii stricte trebuie aplicate in toate unitatile sanitare.

Din pacate, unii prestatori de servicii medicale recurg la tot felul de improvizatii pentru a realiza economii de consumabile medicale, ceea ce nu inseamna decat un risc imens pentru sanatatea pacientilor, cat si pentru cea a persoanelor care realizeaza manevre medicale sau isi desfasoara activitatea in medii care ar trebui sa fie aseptice, iar pretul care este platit pentru astfel de economii este cateodata mult prea mare.

Astfel, folosirea unor pansamente sterile, dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor, a instrumentelor, echipamentelor si accesoriile, utilizarea unor consumabile medicale de calitate

(plasturi postoperatorii, pansamente pentru rani deschise, pansament elastic), purtarea echipamentelor de protectie si folosirea instrumentarului doar pana la limita uzurii sale morale, toate aceste reguli trebuie aplicate intocmai fara nici o discutie. Segmentul de activitate medicala care este absolut necesar sa se bucure de cea mai mare atentie in ceea ce priveste siguranta pacientului si care comporta cele mai mari riscuri de contaminare atunci cand nu sunt respectate intocmai normele de igiena si calitate este chirurgia. Acest lucru se datoreaza faptului ca din nefericire infectiile nosocomiale continua sa existe si sa creeze mari probleme.

Manevre simple, de rutina, in care sunt folosite consumabile medicale banale cum ar fi pansament post operatiu, seringi, ace sau branule trebuie sa respecte anumite criterii de calitate astfel incat simpla lor utilizare sa nu puna in pericol sanatatea pacientilor. Tocmai din acest motiv, consumabilele medicale trebuie achizitionate de la distribuitori autorizati de catre Ministerul Sanatatii, care au o vasta experienta in domeniu si care pot oferi consultanta gratuita pentru persoanele care au nevoie de suport in achizitii. O astfel de recomandare o reprezinta MLM Medical care exista pe piata din Romania din anul 2003 prin seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea cu care au raspuns fiecarui client.

Un alt aspect deloc de neglijat asigurat de MLM Medical este faptul ca resursele de consumabile medicale sunt disponibile la preturi atractive si acest lucru nu poate fi negat.

Toate acestea sunt sustinute de MLM Medical din dorinta de a sustine sanatatea si siguranta pacientului, prin respectarea standardelor de calitate pe care le impun unitatile sanitare si prin respectul pe care il manifesta profesionistii din sanatate pentru propria lor profesie.

Este important sa nu uitam ca pacientul modern este atent la orice detaliu, isi cunoaste foarte bine drepturile si nu accepta compromisuri mai ales cand la mijloc este vorba despre sanatatea proprie sau a cuiva drag.

In concluzie atunci cand ai nevoie de consumabile medicale, comanda plasturi postoperatorii de la MLM Medical si vei putea face diferenta in sanatate!

Leave a Reply