Traseul Tulcea-Delta Dunării – o experiență ce merită trăită

Plimbările în Delta Dunării au devenit deja celebre printre turiștii români, iar, mai nou, încep să fie din ce în ce mai căutate și de cei străini. Fie că sunteți la prima vizită sau la a doua, a treia, merită să faceți excursii în Tulcea-Delta Dunării în fiecare sezon estival, iar asta pentru că experiența pe care o veți trăi și viața în această zonă oferă cel mai pur exemplu al faptului că viața se poate trăi frumos, în liniște, savurând fiecare moment. Dacă v-am făcut curioși și vreți să aflați cât mai multe despre această zonă inedită a României, trebuie să veniți și să vedeți cu proprii ochi frumusețile care fac Delta să fie una din cele mai vizitate zone din țară.

A trăi în deltă este un mod tradițional de viață în care oamenii care locuiesc aici. Se hrănesc în primul rând prin pescuit și agricultura la scară mică. Turismul aduce un anumit venit localnicilor, de obicei rezultat, de obicei, prin cazarea vizitatorilor. Majoritatea gazdelor au de oferit o experiență autentică pentru turiștii care aleg locurile lor de cazare. Aceasta include gătirea mâncărurilor locale pentru micul dejun și mesele de după-amiază, toate fiind pe bază de preparate din pește.

Dacă îți place aventura sau natura, în regiunea Deltei Dunării există o mulțime de lucruri de făcut. Există, de asemenea, locuri pentru a vă bucura de o vacanță relaxantă la plajă, unde fluviul se întâlnește cu Marea Neagră. Delta reunește câteva lacuri deosebite, printre celelalte frumuseți ale sale. Unele dintre acestea au dimensiuni chiar pentru canotaj, dar navele cu motor le fac ușor față, de exemplu, Lacul Erenciuc și Puiu sunt lacuri uluitoare din Delta Dunării. Acestea sunt un refugiu pentru păsări și broaște sălbatice, inclusiv mulți pelicani. Mulți dintre localnicii folosesc metode tradiționale de pescuit pe lacuri și canalele mai înguste pentru a prinde cele mai bune specii de pește.

Serile aici sunt o adevărată bucurie pentru minte, trup și suflet, iar asta pentru că vă pot oferi cele mai frumoase experiențe. Totuși, nu vă temeți de țânțari, pentru că dacă aveți ceea ce vă trebuie la dumneavoastră, îi veți putea ține cât mai departe. În altă ordine de idei, toată această experiență merită trăită la cel mai înalt nivel, pentru că vă va face să simțiți cu adevărat natura și vibrațiile sale.

Ce mai puteți vedea într-o excursie Tulcea-Delta Dunării?

Insula Sacalin este o nou formată în Marea Neagră, chiar în largul coastei Deltei Dunării. Inițial, Sacalin a cuprins două insule mai mici, Sacalinu Mare și Sacalinu Mic. În timp, însă, cele două s-au contopit. Există o mulțime de pelicani în zonă, ceea ce face întreaga experiență mult mai plăcută, dacă ne gândim la peisajul creat.

Leave a Reply