Uite unde poti merge in Germania

Pentru ca Otopeni este cel mai mare aeroport al tarii, bineinteles, acesta reprezinta principalul punct de legatura cu multe alte destinatii din intreaga lume, astfel ca daca iti pui la cale o vacanta, cel mai probabil, de aici vei avea acces la un zbor direct. Poti oricand sa alegi bilete de avion Bucuresti Frankfurt cu Fabrica de Vacante si iti poti organiza un concediu de vis intrucat sunt cateva atractii importante pe care nu ai cum sa le ratezi, asa ca aici vei gasi cateva sugestii.

Centrul vechi

Chiar in inima centrului vechi se regaseste Romerberg, poate cea mai populara piata publica din oras, fiind totodata si cea mai aglomerata zona pietonala. Aici se regasesc o multime de atractii si oricine are acces la fel si fel de activitati. Magazinele sunt la tot pasul, la fel si cafenelele si restaurantele unde pot fi servite bucate traditionale germane. Merita descoperita si vechea cladire a primariei, cea in care la un moment dat se organizau adevarate petreceri de vis. Printre punctele centrale din centrul vechi se mai numara si biserica Sf. Nicolae, dar si muzeul de Istorie care a fost fondat la sfarsitul secolului al XIX-lea si care gazduieste o multime de obiecte care atesta cultura bogata a orasului.

Gradina Botanica

Aceasta este cea mai mare gradina botanica din tara, bucurandu-se de un mare succes inca de la deschiderea sa din anul 1871, aici fiind atrasi turisti din toata lumea. Atractiile sunt nenumarate, iar gradina este bine structurata pe diferite zone ale lumii, unde vizitatorii pot descoperi principalele plante care provin din orice colt de pe glob. Mai mult, in cadrul complexului sunt disponibile mai multe activitati pentru familiile cu copii si nu numai, iar cine ajunge aici ar trebui sa isi aloce cel putin cateva ore.

Muzeul de Stiinte Naturale

Probabil ca acesta este unul dintre cele mai moderne de Stinte Naturale din Europa, fiind al doilea cel mai mare din tara. Sunt expuse fel si fel de obiecte care atesta diversitatea planetei noastre, incepand de la evolutia organismelor si, totodata, aici vizitatorii pot descoperi cea mai mare colectie de dinozauri din Europa. Din nou, aici trebuie sa iti aloci cateva ore pentru a descoperi principalele atractii.

Catedrala Sf. Bartolomeu

Aceasta catedrala a fost construita pe parcursul a 200 de ani, intre secolele XIII si XV si se inalta 95 de metri, fiind una dintre cele mai importante constructii din Frankfurt. Putine biserici din Germania se pot asemana acesteia, iar aceasta merita descoperita de catre toti cei care ajung in oras. Arhitectura in sine reprezinta o atractie, insa si la interior sunt gazduite cateva piese importante, printre care si o impresionanta colectie de icoane.

Leave a Reply