Vezi cat costa sa personalizezi o masina

Colantarea auto este un serviciu la care se poate apela fie pentru colantarea propriei masini pentru a o face sa arate cat mai original, fie ca ne dorim sa o colantam in scop publicitar pentru companie. La ColantariDesign vei gasi cele mai bune solutii dar si o echipa de profesionisti, bine pregatiti care sa poate realiza acest lucru pentru tine si afacerea ta.

La ColantariDesign vei putea gasi posibilitati nenumarate din punct de vedere estetic, dar si o serie de avantaje printre care, tehnica utilizata si oferta financiara foarte atractiva.

Serviciul de colantari auto pus la dispozitie clientilor de catre ColantariDesign presupune aplicarea unei folii autocolante pe autoturismul pe care iti doresti sa-l personalizezi. Autocolantul poate fi aplicat partial, doar pe anumite portiuni, zone si elemente ale masinii sau poate fi aplicat integral, pe toata suprafata masinii. Aplicarea poate fi realizata in culori diverse, aceeasi culoare pentru tot autocolantul sau poate fi cu modele, desene, marcaje. In urma aplicarii autocolantului, impactul estetic va fi unul puternic.

Pe langa acestea, colantarea auto este o buna metoda de a-ti promova afacerea si de a-i face publicitate. Posibilitatile sunt variate, incepand de la o simpla inscriere cu denumirea afacerii pana la mesaje complexe. La ColantariDesign, posibilitatile de personalizare sunt nelimitate, astfel incat masina si afacerea ta sa nu treaca neobservate.

Pe langa avantajele estetice, colantarea auto aduce si avantaje printre care protejarea vopselei si nu produce niciodata pagube prin aplicarea lui. In plus, orice accidentare care apare in urma unei lovituri, zgarieturi sau avariere va afecta doar folia si va impiedica zgarierea sau ciobirea vopselei.

E bine de stiut faptul ca apelarea la colantari auto este cel mai eficient instrument de marketing care este disponibil pe piata in momentul de fata. Astfel, orice firma, indiferent ca este la inceput sau ca este deja cunoscuta nu ar trebui sa nu apeleze la acest mijloc de promovare. Colantarea auto asigura vizibilitate si este cea mai ieftina metoda de promovare a brand-ului, a companiei, a unui serviciu sau a unui produs.

Pe de alta parte, colantarea auto poate fi folosita si ca metoda alternativa pentru revopsirea masinii deoarece poate sa refaca aspectul deteriorat al acesteia si chiar o poate face mai frumoasa decat era la inceput. O astfel de cosmetizare va fi mereu remarcata si va intoarce multe privire.

Nu in ultimul rand, un aspect important este pretul care este extrem de avantajos. Asadar, pentru serviciul de colantari este suficient un buget mic. Cu alte cuvinte nu trebuie sa bagam mana prea adanc in buzunar. Totodata, raportul dintre calitate si pret va fi unul foarte bun, iar avantajele obtinute vor fi de luat in calcul.

In concluzie, daca iti doresti sa-ti colantezi masina, cere oferta de la ColantariDesign si nu vei regreta!

Leave a Reply