Acum stiu care sunt etapele pentru organizarea unei inmormantari

Nu e deloc usor sa te confrunti cu moartea unei persoane apropiate, dar si mai complicat este sa te ocupi de inmormantare. Sunt multe reguli de care trebuie sa se tina cont, traditii si proceduri legale, motiv pentru care mai bine ne lasam pe mainile celor mai buni. Apeleaza la Casa Funerara Luca si stii ca aici esti pe maini bune, iar fiecare situatie va fi gestionata in mod corespunzator. Mai mult, alege un sicriu de la casafuneraraluca in functie de bugetul tau.

Serviciile disponibile aici sunt non stop, asa ca oricand poti avea nevoie de ajutor stii la cine sa apelezi, fara a conta ora din zi sau din noapte. Acest lucru aduce mai multa flexibilitate in viata noastra, ceea ce este foarte util in special in cadrul unor astfel de momente dificile. De asemenea, serviciile Casei Funerare Luca acopera tot Bucurestiul, motiv pentru care nu conteaza in ce zona locuiesti sau punctul in care iti dorest sa organizezi o inmormantare, pentru ca aici vei gasi tot ce ai nevoie.

Pachetele propuse sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele, motiv pentru care va fi imposibil sa nu dai peste optiunea care iti convine cel mai mult. Nenumarate familii se opresc la cel mai accesibil din punct de vedere financiar, care costa numai 1000 de lei, dar cuprinde tot ce este necesar. In plus, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar pentru a obtine ajutorul de inmormantare in valoare de aceeasi suma, ceea ce presupune ca de fapt nu se plateste nimic pentru organizarea ceremoniei. Totusi, optiunile nu se limiteaza numai la atat si merita sa le descoperi pe toate, dar pentru inceput poti alege un sicriu de la casafuneraraluca care sa te multumeasca.

Despre pachetul de baza se poate spune ca este complet, iar acesta aduce, printre altele sicriul complet echipat, care include si lenjerie, cruce de lemn inscriptionata, coliva, sticla de vin si ulei, prescuri, batiste si prosoape, pachete cu alimente si nu numai. Medicul care va constata decesul si care se va ocupa de imbalsamare va emite si certificatele necesare in acest sens, in lipsa carora nu se poate organiza ceremonia de inmormantare. Serviciile includ si toaletarea decedatului, spalatul si imbracatul, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar etc.

Astfel, nu conteaza ce pachet vei alege intrucat vei avea tot ce e nevoie, chiar daca il alegi pe cel mai accesil la 1000 de lei, fie pe cel mai costisitor la 8000 de lei. In cazul acestuia din urma ajutorul de inmormantare care se poate recupera este mult mai consistent, de circa 3000 de lei. Exista si alte variante de mijloc, printre care si cele la 4000 de lei sau la 2000 de lei, trebuie doar sa te orientezi catre optiunile pe care le preferi.

Leave a Reply