Ti-ai asigurat locuinta?

Daca esti unul dintre multi antreprenori din Romania, pachetele de asigurari cladiri si alte constructii iti vor fi de folos deoarece acestea acopera pagubele materiale si raspunderea constructorului in legatura cu lucrarea pe care o executi. Prin intermediul acestor asigurari se pot asigura lucrarile de constructii si montaj sau lucrarile de reabilitare pentru orice tip de obiective civile, asa cum sunt cladirile rezidentiale, cele de birouri, constructiile industriale, proiectele de infrastructura rutiera si feroviara, precum si construirea bazelor sportive, a lacasurilor de cult, lucrari in ceea ce priveste retetele electrice, de telecomunicatii, de alimentare cu apa sau gaze si canalizare.

Prin intermediul acestei polite iti sunt acoperite riscuri cum ar fi, producerea unor pagube materiale la proiectele de constructii-montaj in executie, prejudicii provocate tertilor, pagube produse echipamentelor sau utilajelor, cheltuieli pentru limitarea sau reducerea pagubelor produse in urma interventiei pompierilor pentru stingerea incendiilor, cheltuieli de judecata facute de asigurat si de tertul prejudiciat in procesul civil in legatura cu plata despagubirilor.

De-a lungul timpului s-a acumulat o experienta din care constructorii au invatat faptul ca oricand pot sa apara multe situatii neprevazute, accidente care pot fi insotite aproape de fiecare data de pierderi materiale si chiar de vatamari corporale, fie ale lucratorilor, fie ale unor terti. De aceea, cand se produce un eveniment nefericit, o solutie din punct de vedere financiar poate fi asigurarea de constructii. In plus, o polita de asiguare CAR poate fi adaptata la specificul constructiei si se pot adauga suplimentar clauze ce pot imbunatati protectia financiara a asiguratului.

Mai mult decat atat, fata de durata constructiei, asiguratorul poate fi protejat si pentru evenimentele produse in perioada de garantie, pentru lucrarile de mentenanta si evenimentele care isi au originea in perioada de executie.

Cu ajutorul despagubirii primite in baza politei CAR se va pune la dispozitia clientului, suma de bani necesara pentru continuarea constructiei in conditiile dinaintea producerii riscului asigurat.

Pentru ca cei de la FlyInsurance stiu cat de importanta este siguranta financiara pentru fiecare client, promoveaza acest tip de polita care este din ce in ce mai apreciat, avand in vedere cat sunt de ambitioase proiectele voastre. Politele tip CAR de la FlyInsurance se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

In momentul in care te vei decide sa-ti asiguri constructia sau cladirile, apeleaza cu incredere doar la specialistii de la firma de brokeraj FlyInsurance care iti vor gasi polita potrivita sau ti-o vor personaliza cu clauze suplimentare in functie de nevoile tale, astfel incat sa nu existe nici un impediment in buna desfasurare a activitatii dumneavoastra!

Leave a Reply