Afla de aici tot ce conteaza despre celulele stem

Inca din primele momente in care viitorii parinti se pregatesc de venirea pe lume a unui copil, responsabilitatea cea mai mare ce tine de ingrijirea acestuia este data de asigurarea celor mai bune conditii pentru ca el sa creasca sanatos. Bineinteles, desi nimeni nu poate sa prevada toate eventualele riscuri sau probleme ce pot aparea pe parcurs, abilitatea de a preveni a devenit o ocupatie cu atat mai importanta, cu cat rata prematuritatii, a sarcinilor nedispensarizate sau a celor provenite de la mame peste 35 de ani este in continua crestere. Alaturi de asigurarea unei alimentatii specifice varstei, a unui mediu corespunzator si a schemei de vaccinare conform recomandarilor specialistilor, una dintre cele mai bune masuri pe care noii parinti o pot lua este recoltarea de celule stem mezenchimale, din cordonul ombilical. Importanta acestei proceduri la momentul nasterii este cu atat mai mare cu cat acesta reprezinta singurul moment la care ele pot fi accesate, dat fiind faptul ca placenta, alaturi de cordon, reprezinta doar un organ temporar.

Rolul celulelor stem in organism

In functie de momentul la care acestea au fost recoltate, utilizarea ulterioara a celulor stem poate varia, in prezent ele fiind responsabile de imbunatatirea simptomelor si chiar vindecarea in peste 80 de boli. La momentul prelevarii din cordonul ombilical, acestea nu prezinta niciun grad de diferentiere, motiv pentru care ele pot fi folosite pentru a prelua rolul oricarei alte celule din organism odata reintroduse. In acest fel, fie ca vorbim de celule cartilaginoase, osoase sau musculare, functia lor poate fi imbunatatita prin intermediul transplantului de tip autolog. Totusi, datorita momentului unic la care acestea pot fi extrase, utilizarea la scara mult mai larga le revine celulelor de tip hematopoietic, acestea reprezentand in esenta precursori ai elementelor figurate ale sangelui. Alaturi de nenumarate alte utilizari, la Stem Sure puteti gasi informatii actualizate despre cele mai noi proceduri efectuate, precum si tarife si analize pentru pachetele de recoltare.

Apelati la cele mai bune servicii in domeniul recoltarii

Avand in vedere importanta majora a acestor tipuri de tratamente la momentul actual, este esential ca fiecare etapa a procesului de recoltare, pastrare si transport sa fie facute conform unui protocol bine pus la punct, in asa fel incat sa nu incapa loc de erori umane. Fiind considerata una dintre cele mai bune firme de acest gen de pe piata romaneasca, Stem Sure ia parte la inovatiile in domeniul transplanturilor prin intermediul asigurarii asistentei pe tot parcursul procesului de recoltare si pastrare a celulelor. De asemenea, in scopul transparentei si a unei colaborari eficiente cu potentialii clienti, site-ul https://www.stemsure.ro este structurat in asa fel incat sa contina toate informatiile necesare, atat pentru a oferi explicatii riguroase, cat si pentru a educa publicul larg cu privire la importanta celulelor stem.

Leave a Reply