Vinurile rosii sunt bune in orice context

Un pahar de vin rosu vine bine oricui si se potriveste multor contexte, fiind preferatul multora. Totusi, adevaratii iubitori de vinuri se orienteaza catre cele mai bune optiuni din magazine. Totusi, gamele de vinuri sunt foarte variate si de multe ori poate fi dificil sa luam o decizie. Asadar, e bine de stiut ca la Budureasca gasesti doar vinuri rosii de inalta calitate, ceea ce inseamna ca este imposibil sa nu gasesti sticla care sa te multumeasca intru totul.

Vinul, in general, contine cateva dintre vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul nostru zilnic, iar printre acestea putem aminti: vitamina K, zinc, calciu, cupru, fosfor, fier, magneziu si potasiu. Vinul rosu aduce in plus un aport important de antioxidanti. Acestia sunt cei care tin la distanta boli grave precum cancer, afectiuni cardiace si ajuta la pastrarea in parametri a nivelului de colesterol. De asemenea, studiile de specialitate arata si faptul ca vinul rosu scade sansele de dezvoltare a artritei.

Vinul rosu contine un numar foarte scazut de calorii, iar valorile difera de la o bautura la alta. Vinul dulce contine mai mult zahar in comparatie cu cel demidulce sau sec, ceea ce inseamna ca are si mai multe calorii. De cele mai multe ori, vinul sec are mai putin de 5 grame de zahar pe litru, insa valorile cresc treptat cand vorbim de cel demidulce sau dulce. Putem face o comparatie cu alte bauturi; de exemplu siropul de artar contine aproape 700 de grame de zahar la fiecare litru. Mai mult, cu cat creste concentratia de alcool a unui vin creste implicit si numarul caloriilor.

Asadar, la budureasca gasesti vinuri rosii de calitate. Aici este locul ideal daca esti in cautarea unei sticle potrivite pentru un eveniment, o seara romantica sau pur si simplu pentru tine. Asadar, fie ca alegi Origini Vinoteca Reserve 2008, un vin de colectie, fie premium Merlot din 2018, Cabernet Sauvingon din acelasi an sau Magnum Feteasca Neagra din 2014, cu siguranta, iti vei surprinde papilele gustative in cel mai bun mod posibil.

Leave a Reply