Agrafa Print, tipografia pe care te poti baza oricand

Doriti sa printati mai multe articole promotionale sau sa va tipariti o carte? Orice nevoie ati avea, daca veti cauta tipografii in Bucuresti, Agrafa ramane una dintre cele mai bune optiuni pe care merita sa va bazati la nevoie.

De-a lungul anilor, ne-am extins activitatea si serviciile pentru a putea sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii specifice, asemenea unei tipografii de top. Incepand cu printarea diferitelor tipuri de carti de vizita pana la campanii complexe de direct mailing, dispunem de pregatirea necesara pentru a rezolva cu proptitudine toate comenzile pe care le primim, totul intr-o maniera cat mai profesionista cu putinta.

Flyere A4 (210 x 297 mm)

Dintre cele mai mari tipografii din Bucuresti, Agrafa este in topul celor mai bune firme de profil, capabila sa produca materiale de promovare la cel mai inalt nivel de calitate. Ceea ce cream noi zi de zi este menit sa reziste in timp, sa denote profesionlism si sa nu ii dezamageasca pe clientii nostri. sa raspundem prompt si profesionist solicitarilor legate de producerea materialelor de promovare.

Fie ca doresti sa printam lucrari ale caror fisiere le detii, fie ne soliciti sprijinul in alegerea suportului de imprimare, in realizarea conceptiei grafice sau pentru executarea unor operatiuni de finisare, manopera, livrare etc, printre serviciile prezentate mai jos le vei gasi cu siguranta pe acelea care vor rezolva rapid si eficient orice solicitare pe care ne-o vei adresa.

In ceea ce priveste mijloacele tehnologice pe care le folosim pentru a ne desfasura activitatea, mentionam ca tehnologia de care dispunem este una de ultima generatie si ne propunem ca prin aceasta sa putem printa cu o rapiditate mult mai mare fiecare fisier digital pe care il primim din partea clientilor nostri la o calitate ireprosabila.

Indiferent daca iti doresti sa printezi materiale alb-negru sau color, fata-verso sau doar fata, planificam si monitorizam cu maximul de seriozitate intreg procesul de productie a materialelor pe care le doriti tiparite la noi, incepand de la etapa printarii pana la fazele de finisare.

Efectuam orice lucrare de tipar digital, oferind o multitudine de produse tiparite la noi, precum carti de vizita, afise, flyere, pliante, cataloage, mape de prezentare, agende personalizate, notes, calendare de birou sau de perete, inserturi, carti si reviste, felicitari si invitatii, meniuri restaurant, legitimatii si ecusoane etc.

Mai mult decat atat, gama de materiale si suporturi pentru printare utilizate de Agrafa Print Services este una diversificata, care include cartoane standard de diverse gramaje si cartoane speciale cu diferite texturi.

Pentru serviciile unei tipografii in Bucuresti, nu trebuie sa va ganditi prea departe, pentru ca la Agrada Print va puteti bucura de cele mai bune produse de tipar, ele fiind de o calitate incontestabila.

Leave a Reply