Serviciile de epilare la Eva Salon – beneficii pentru cliente

La Eva Salon, zi de zi, inca din 2011, ne straduim sa facem femeile din Romania sa simta frumusetea ca pe o stare de spirit permanenta. Centrele de infrumusetare Eva Salon sunt prezente de peste  de 9 ani in Romania, avand cu 10 saloane de epilare definitiva, in 8 orase: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Ploiesti, Iasi si Oradea.

Daca iti doresti sa scapi definitiv de parul de pe picioare, maini, zona faciala sau zona axilelor, alege epilare definitiva in Craiova. Va oferim servicii epilare definitiva, tehnologia E-light, o metoda sigura, accesibila, rapida si eficienta folosita foarte intens in toata lumea de peste 30 de ani. Putem elimina parul facial si corporal doar in cazul in care acesta are pigment, pentru ca procedura nu functioneaza la fel de bine pe firele blonde, roscate sau albe.

Platformele tehnologice utilizate la Eva Salon pentru reducerea permanenta a parului sunt alese meticulos pentru a oferi o viteza de neegalat si o eficienta a acestei proceduri. Clientele care au ales epilare definitiva in Craiova s-au declarat extrem de multumite de rezultatele epilarii cu laser, dar si cu lumina pulsata.

Aceste doua tehnologii sunt foarte asemanatoare prin faptul ca ambele furnizeaza lumina intensa in foliculul pilos. Cand aceasta lumina este absorbita de un par, aceasta este apoi transformata in caldura si distruge bulbul parului pentru a preveni cresterea sa. Acesta este intregul principiu de baza al epilarii permanente, nimic mai mult.

Laserul produce un fascicul de lumina, care este absorbit de petele intunecate, adica firele de par intunecate. Lumina sa puternica si concentrata vizeaza numai foliculul de par – si nu suprafetele inconjuratoare – atacand astfel direct radacina parului, in timpul fazei sale de crestere.

Alegerea noastra bazata pe tehnologia E-light, recunoscuta la nivel mondial pentru eficienta si viteza sa, a dat mereu roade, dovada sunt si feedback-urile pozitive primite din partea clientelor noastre. Pe partea de reactii adverse, trebuie remarcat faptul ca intensitatea energiei provenite de la laserele de indepartare a parului poate provoca roseata si umflaturi temporare.

Exista mai multe dispozitive cu lumina pulsata si lasere pentru indepartarea parului pe piata, care variaza in ceea ce priveste performanta rezultatele, insa la Eva Salon va promitem cele mai eficiente efecte pe termen lung.  Alegeti epilare definitiva in Craiova si nu veti regreta!

Toate clientele care ajung la noi vor primi o prima consultatie gratuita, dar si posibilitatea de testare gratuita la alegere pe una din zonele alese chiar de ele, indiferent daca este zona inghinala sau axila. Foarte important: Nu exista obligatia de a continua. Oferim preturi de fidelitate clientelor noastre, la care se adauga un bonus de recomandare. 10% din sumele achitate de persoanele recomandate se intorc intr-o pusculita electronica.

Leave a Reply