Case ecologice bune pentru mediu și rezistente în timp

Dumbrava 47 vine cu o soluție de locuință, care să fie realizată din cele mai bune materiale pentru natură, dar care în același timp să dispună de aceleași facilități ca o casă normală. Nu ezitați să intrați pe site-ul lor pentru a afla mai multe despre viitorul reședințelor și despre munca lor.

Realizate din materiale eco de înaltă calitate

Alegerea unei astfel de case este o soluție foarte practică în primul rând pentru mediu, care în acest moment trece prin schimbări dramatice, ce sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră. În consecință, toate produsele pe care le utilizează pentru aceste case ecologice sunt reciclabile, sigure și cât se poate e eficiente și plăcute. Pereții care sunt realizați din beton de cânepă, sunt foarte practici ținând cont de faptul că aceștia respiră cu ușurință. De altfel, acesta este considerat cel mai durabil și sănătos material în multe țări din lume. Aceștia sunt izolați cu lână, iar structura, acoperișul și pardoseală sunt realizate din lemn masiv. Acestea fiind spuse, veți avea parte de case gândite la cele mai înalte standarde ale calității.

Consum de energie minim

Fiecare casă construită de cei de la Dumbrava 47 este realizată în așa fel încât să fie facilă pentru cei care se gândesc la o astfel de posibilitate. Astfel, acesta locuințe sunt realizate în așa fel încât să respecte standardele de low energy. În acest mod, 108,5 mp de casă utili au un consum de energie similar cu cel al unei garsoniere de 25 mp. Din acest motiv, o asemenea soluție este o variantă de viitor pe care din ce în ce mai mulți oameni o iau în considerare și pe care din ce în ce mai multe persoane o apreciază ca fiind facilă și viabilă.

Rezistență în timp

Având în vedere toate materialele utile și bune pe care Dumbrava 47 le utilizează pentru construcția caselor ecologice trebuie să luăm în considerare și faptul că în acest fel acestea câștigă și o durabilitate variabilă în timp. Structura realizată din beton armat, are o rezistență seismică de până la 9 grade Richter care are o garanție de aproximativ 100 de ani. În altă ordine de idei, acoperișul și tabla pot rezista până la 30 de ani, iar pereții din cânepă 80. Aceste locuințe sunt soluția perfectă atunci când doriți să fiți bând cu mediul, dar în același timp să aveți o variantă cât se poate de sigură pentru dumneavoastră.

O echipă de profesioniști convinși

Dumbrava47 realizează case ecologice în Buzău la cel mai înalt grad de calitate și asigura rezistența și facilitarea utilizării lor, fără niciun fel de problemă. Ba mai mult, cei de aici sunt pregătiți pentru orice fel de situație neprevăzută și au posibilitatea de pune în practică toate ideile pe care le veți avea.

Leave a Reply