Daca stii cum sa folosesti toate trucurile din Excel poti lucra mai eficient

Cu totii am auzit si ne folosim de Microsoft Office printre care si Microsoft Excel. In activitatile profesionale avem nevoie zilnic de Excel si chiar de foarte multe ori avem nevoie de functii complexe care sa ne usureze munca cu mult mai mult. In acest sens exista VBA Microsoft Excel, iar pentru cei care nu au studiat programare exista posibilitatea de cursuri VBA Microsoft Excel sustinute de traineri de la Brightway®.

Doar cu ajutorul acestora utilizatorii de Excel pot invata notiuni specifice despre automatizarea sarcinilor Excel care implica o cantitate mare de date si care necesita timp pentru a fi procesate.

Trainerii de la Brightway® vor putea invata toti participantii ce este VBA, cum il putem folosi si cand. Pe langa asta, toti vor asista la o serie de exemple practice si notiuni tehnice cheie cum ar fi, conceptul de obiect si colectie de obiecte, macros, variabile si constante, tipuri de date, utilizarea array-urilor de date, controlul fluxului programului si luarea deciziilor, definirea si rularea functiilor definite de utilizator UDF, gestionarea si tratarea erorilor in VBA, interactiunea cu utilizatorul prin UserForms, folosirea casetelor de text, butoane de comanda, casete combinate si alte controale.

Aplicatia Business Microsoft Excel cu VBA se adreseaza tuturor utilizatorilor avansati de Excel care isi doresc sa treaca la cel mai inalt nivel de automatizare a activitatilor si proceselor care se deruleaza repetitiv sau frecvent in Excel sau celor care doresc sa dezvolte interfete si formulare de interactiune cu utilizatorul.

Importanta VBA in business in contextul actual este data de faptul ca informatia inseamna putere, iar accesul rapid la informatie va face diferenta dintre succes si esec pentru afacerea in care iti desfasori activitatea.

Microsoft Excel VBA inseamna mult mai mult decat stocarea datelor si ofera numeroase beneficii de prelucrare complexa a acestora respectiv, sinteza, sumarizare, grupare, rapoarte, statistici comparative, analize, analiza predictiva.

In urma cursului sustinut de Brightway®, toti participantii vor beneficia de urmatoarele:

  • tehnici avansate de programare VBA si dezvoltarea unei gandiri structurate
  • facilitarea sarcinilor de lucru si timp economisit ce poate fi reinvestit in alte proiecte
  • vor avea parte de aplicabilitate practica prin studii de caz si exemple concrete din activitatea proprie
  • interactivitate prin exercitii individuale si de grup, solutii particularizate pe cerintele celor care participa
  • la final, toti participantii vor avea o diploma de participare care va confirma nivelul de cunostinte in VBA.

Totodata, acestia vor putea sa-si automatizeze actiunile derulate repetitiv sau frecvent in Excel, vor putea sa-si optimizeze analiza datelor si sa-si genereze rapoarte prin proceduri automate,  vor putea sa-si dezvoltare aplicatii VBA cu un grad inalt de interactivitate prin utilizare de controale, formulare si interfete personalizate.

Leave a Reply