Si in agricultura e nevoie de asigurari

In ultima perioada din ce in ce mai multe persoane si-au deschis o afacere in domeniul agricol. O afacere moderna in agricultura nu poate fi realizata fara a fi luate in calcul riscurile la care este supus sectorul agrar. Din acest motiv, asigurarea riscurilor de productie in agricultura reprezinta o conditie obligatorie pentru a se putea dezvolta durabil o activitate in acest domeniu.

Persoanele care opteaza la polita asigurare agricultura de la FlyInsurance urmaresc protejarea investitiilor financiare in cazul in care se produc calamitatii naturale sau alte situatii nefaste, acesta fiind destinate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

Avand in vedere ca in ultima perioada au avut loc schimbari climatice, acestea au produs pagube materiale considerabile. In acest sens, un fermier profesionist va recunoaste cat de utila este o investitie in protejarea culturilor inca de la infiintare si pana la recoltare. Factorii care influenteaza si determina rezultatele calitative si cantitative in agricultura sunt numerosi si de aceea se determina din ce in ce mai greu care vor fi rezultatele finale. Asadar, asigurarile agricole ne pot proteja investitia cu ocazia unor fenomene naturale sau a altor situatii ce sunt greu de prevenit.

Accesul la asigurarile in domeniul agricol se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice care detin in folosinta un teren agricol. Asigurarile de la FlyInsurance acopera culturi agricole precum cele de grau, orz, orzoaica, rapita, floarea-soarelui, porumb, cartofi, sfecla de zahar, mustar, soia, sere, solaria, vii, livezi de pomi fructiferi, pesti din crescatorii si ferme piscicole, cladiri, depozite, masini si utilaje agricole, inclusiv credite agricole.

Riscurile acoperite de asigurari sunt seceta, grindina, incendiu, furtuna sau uragan, ploaie torentiala, intarzierea recoltarii din cauza ploilor abundente, inghet tarziu de primavara si inghet timpuriu de toamna, inghet de iarna, prabusire sau alunecare de teren cultivat.

Cu alte cuvinte, prin incheierea unei polite de asigurare riscul asigurat este preluat de catre asigurator, in momentul in care intervine una din situatiile descrise mai sus.

Avantajele incheierii unei polite de asigurare sunt negocierea in stabilirea cuantumului sumei asigurate, la asigurarea in vigoare, se poate incheia o asigurare suplimentara, negociere in stabilirea transelor de plata, astfel ca plata primei de asigurare se poate face si in rate, in cuantumul si la termenele convenite de comun acord.

In plus, la FlyInsurance vei putea gasi cele mai avantajoase polite de asigurare in domeniul agricol avand in vedere ca firma se bucura de multi ani de experienta in domeniu, astfel ca se vor oferi cele mai bune produse care sa poata sa raspunda nevoilor tale.

Pentru ca ne dorim sa fii sigur pe agricultura iti recomandam sa fii asigurat si sa apelezi cu toata increderea la FlyInsurance unde vei fi intampinat cu seriozitate si profesionalism!

Leave a Reply