Hotelul de business din Constanta pe care te poti baza

Sunt multe locuri in care te poti caza in Constanta, insa atunci cand ai nevoie de un hotel de business, cu siguranta, Casa Hrisicos este cel mai bun. Poti alege un hotel de business ce se bazeaza pe un concept unic in tara noastra, prin care ai posibilitatea de a-ti controla sejurul direct de pe telefon. In plus, daca esti pasionat de istorie, cu atat mai mult vei aprecia acest hotel in cadrul caruia ai parte de cele mai bune conditii.

Fata de oricare alt hotel business din tara, Casa Hrisicos se remarca prin istoria sa bogata. Totul a inceput pe la 1900 atunci cand cladirea emblematica care domina centrul orasului a fost inaugurata avand acelasi scop ca astazi. Intre timp, a indeplinit mai multe roluri, iar recent a revenit la functia pentru care Casa Hrisicos a fost cunoscuta dintotdeauna. Cladirea in sine se remarca prin arhitectura sa si ofera locuitorilor si vizitatorilor o mica parte de la inceputul secolului trecut. De peste 100 de ani cladirea domina piata Ovidiu si reprezinta locul de cazare potrivit pentru toti cei care au nevoie de un business hotel. Peretii grosi ascund nenumarate secrete, iar acum traditia este dusa mai departe. Fiecare oaspete poate lua parte la scrierea istoriei. De la inceputurile sale Casa Hrisicos a fost frecventata de multe personalitati, de la I.L. Caragiale si pana la Barbu Stefanescu Delavrancea sau Alexandru Vlahuta.

Acest hotel de business se distinge prin conditiile oferite, camerele fiind foarte spatioase, bine aerisite si luminate. Serviciile sunt complete si cuprind tot ceea ce poate avea nevoie cineva, astfel incat orice sedere este una placuta aici. Bineinteles, un hotel de afaceri trebuie sa fie si foarte aproape de punctele de interes, capitol la care Casa Hrisicos nu dezamageste. Amplasat in inima orasului, in apropiere de orice punct de business din Constanta, la Casa Hrisicos stii ca esti aproape de tot ceea ce te intereseaza. La doar un minut distanta gasesti Sinagoga Mare si Marea Moschee, pe cand pana la cazinou si acvariu faci numai 7 minute. Alte 10 minute te despart de plaja si port, astfel ca amplasarea hotelului este numai buna pentru oamenii de afaceri care nu isi doresc sa piarda timpul.

Nu exista nici un alt hotel corporate in Constanta care sa iti ofere posibilitatea de a gestiona orice detaliu legat de sejurul tau direct de pe telefon. Totul este digitalizat la Casa Hrisicos, astfel ca nu exista check in fizic pentru ca si acesta se realizeaza pe telefon. Procedurile au fost simplificate la maxim pentru a asigura conditiile ideale tuturor celor care trec pragul acestui hotel de business de la malul marii.

Leave a Reply