Cei mai buni specialisti in intabulare ii gasesti la EuroSurvey

Ai nevoie sa vinzi o proprietate sau ai nevoie sa-ti stii actele puse in ordine? Atunci, uite ce trebuie sa stii. Pentru vanzarea unei proprietati, un schimb, o donatie sau chiar o succesiune ai nevoie sa faci intabularea proprietatii pe care o detii. Aceeasi procedura trebuie respectata si daca ai nevoie sa obtii o garantie asupra dreptului de proprietate. Procedura este obligatorie atat pentru proprietatile care sunt intravilane cat si pentru cele extravilane. Totodata, este obligatorie pentru case si apartamente. Pe langa intabulare unei proprietati trebuie sa ii faci si cadastrul.

Cadastrul presupune identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea proprietatii in documentele cadastrale si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale. Scopul acestei proceduri este de a tine o evidenta clara asupra proprietatilor.

Intabularea este inscrierea dreptului de proprietate asupra imobilului in Cartea Funciara, fiind un proces juridic care se realizeaza pe baza documentatiei cadastrale.

Pentru astfel de proceduri este recomandat sa apelezi la specialisti in intabulare deoarece te vor ajuta cu toti pasi care sunt de urmat si iti vor oferi consultanta gratuita pentru stabilirea procedurilor si intocmirea actelor in ordinea in care trebuie realizate.

Cei mai buni specialisti in intabulare sunt cei de la Eurosurvey care se bazeaza pe o vasta experienta in domeniu. Cu ajutorul ei vor reusi sa realizeze cele doua proceduri in acelasi timp. Totodata acesti pasi presupun respectarea unei serii de pasi si acte necesare, care pot varia in functie de situatie.

Pentru a putea realiza cadastrul si intabularea unei proprietati este important sa apelam la Eurosurvey deoarece unul dintre expertii autorizati in cadastru va sti in ce consta intocmirea unui dosar cu documente tehnice si juridice. Consultantii de la Eurosurvey vor putea efectua verificarile tehnice, vor trimite dosarul cu acte catre Cartea Funciara si vor face toate demersurile pentru inscrierea imobilului in Cartea Funciara.

Pentru realizarea celor doua proceduri este nevoie de o serie de acte, pe care vi le va comunica specialistul de la Eurosurvey. Printre acestea se numara actul de identitate al proprietarului, actele de proprietate ale imobilului, cererile care vor fi puse la dispozitie de Eurosurvey pentru a fi completate de catre proprietar.

Specialistii de la Eurosurvey pun la dispozitia clientilor cele mai profesioniste servicii si in acelasi timp de calitate.

Intreaga echipa este reprezentata doar de specialisti cu experienta in domeniul geodeziei si cartografiei. In plus, acestia vor oferi asistenta tehnico-legala fara de care nu se vor putea realiza cele doua proceduri corect si complet, in cel mai scurt timp.

Pe site-ul www.eurosurvey.ro sunt prezentate serviciile companiei, proiectele realizate si preturile serviciilor oferite. Pentru mai multe detalii legate de serviciile oferite accesati www.eurosurvey.ro! Aici veti gasi promptitudine, seriozitate si profesionalism!

Leave a Reply