Luna Cafe & Bistro îți arată cum trebuie să arate o nuntă cu bufet suedez

Dacă ai început să organizezi nunta visurilor tale și ai depășit obstacolele inițiale, cum ar fi alegerea locațiilor pentru ceremonia civilă și religioasă, poți spune că te afli deja la jumătatea drumului. Tot ce mai rămâne de făcut este să te decizi asupra meniului. De cele mai multe ori, meniul individual pare să fie soluția ideală în cazul evenimentelor de dimensiuni mai mari, cum ar fi nunțile sau botezurile cu peste 100 de invitați. În cazul în care petrecerea este mai mică, bufetul suedez este ideal, în special datorită faptului că nu se creează forfotă și lumea nu stă la coadă. Socializarea rămâne un punct forte, iar bufetul suedez alimentează dorința de comunicare într-un spațiu mai restrâns alături de persoanele apropiate. 

Nuntă cu bufetul suedez –  costuri mai mici 

Costurile sunt reduse în cazul bufetului suedez, iar acest lucru poate fi explicat prin simplul fapt că numărul angajaților care se ocupă de servirea invitaților este considerabil redus. Aceștia sunt liberi să se deplaseze de colo colo și să-și facă singuri selecția de preparate. În cazul în care vreți să economisiți bani și să nu risipiți mâncare, bufetul suedez îți poate fi de ajutor. În plus, oaspeții pot alege unde să stea și nu este necesar ca fiecare dintre aceștia să mănânce la masă în aceste circumstanțe. Totul va fi mai puțin formal, lucru ce va alimenta mai mult socializarea. 

Invitații pot servi ceea ce le place 

Oaspeții se pot servi singuri cu ce le place din meniu. Poate că unii oameni se bucură de un anumit tip de bucătărie, în timp ce alții nu. Din nou, bufetul suedez este o alegere excelentă, astfel încât fiecare să poată mânca ceea ce își dorește. Ca urmare, mâncarea nu se risipește, așa cum se întâmplă ocazional când meniul este același pentru toată lumea. Alegând bufetul suedez, servirea devine mult mai rapidă și eficientă, spre deosebire de meniul tradițional când trebuia să aștepți ca fiecare fel de mâncare să fie pregătit și apoi servit. Nu poți trece cu vederea acest beneficiu suplimentar.

Diversitate la un preț avantajos 

Dacă apelezi la varianta cu bufet suedez, putem include orice bucătărie doresc mirii în meniul nunții. În acest fel, invitații pot degusta preparate renumite din diferite colțuri ale lumii. Nu contează dacă ești la dietă sau nu mănânci zahăr, echipa Luna Cafe & Bistro creează platouri perfecte pentru toate preferințele. Accesează site-ul nostru oficial și află mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim clienților noștri de peste un deceniu. Beneficiază acum de toate avantajele oferite și nu uita că pentru a avea o petrecere reușită, ai nevoie de o echipă de profesioniști care să se ocupe în detaliu de toate necesitățile mirilor.

Leave a Reply