Niciodata nu am stiut cum se monteaza aragazul

Daca recent ai facut modificari si imbunatatiri in casa si ultimul lucru pe care l-ai facut a fost sa-ti dotezi bucataria cu aparatura noua, toate acestea sunt lucruri extraordinare. Insa, va trebui acordata o mare atentie la montajul sau instalarea aragazului, astfel ca este cel mai bine sa apelezi la un serviciu autorizat, astfel ca poti opta pentru instalare aragaz de la ProConstructo.

Indiferent ca discutam despre montaj, instalare, service sau reparare aragaz, orice interventie trebuie realizata doar de catre firme atestate ANRE care au instalatori cu autorizare ANRE, nu orice persoane care se promoveaza ca fiind capabile sa monteze si repare tot. In acelasi timp este necesar sa fie folosite doar materiale de calitate care sa respecte normativele si standardele impuse de producatori.

Exista posibilitatea sa nu fi luat aceasta varianta in calcul pana in prezent, dar, daca vei apela la un specialist autorizat in domeniu, vei reduce viitoarele cheltuieli si vei avea si avantaje majore, printre care, faptul ca un specialist va sti exact ce are de facut la montajul sau instalarea aragazului, indiferent care va fi modelul acestuia. Altfel spus, printre avantaje se numara faptul ca vei beneficia de functionare in parametrii normali si de siguranta ai aragazului, se va reduce semnificativ consumul, se va putea prelungi durata de viata a aragazului si se vor evita costurile suplimentare si pagubele neprevazute.

In ceea ce priveste acordarea garantiei, o societate care este atestata ANRE va sti ce face si nu va avea nimic impotriva in acordarea garantiei pentru lucrarea pe care o executa. Dupa ce se va incheia interventia de montaj-instalare a aragazului, este bine sa nu uiti sa intrebi de garantie pentru lucrarea respectiva.

Chiar daca vi se pare un lucru usor, instalarea aragazului, de unul singur, si esti tentat sa faci aceasta operatiune, este bine sa evitati acest lucru. Va recomandam, in calitate de specialisti, sa nu omiteti sfatul de a apela la firme atestate ANRE. Chiar daca pare simplu, montajul-instalarea aragazului intr-un mod necorespunzator poate aduce mari prejudicii, atat pentru tine, cat si pentru vecinii tai.

Apeleaza doar la firme atestate ANRE care vor oferi garantie pentru lucrare si vor sti exact care sunt materialele omologate de care au nevoie, si, nu va jucati cu focul!

Mai mult decat atat, pentru ca ne dorim sa oferim servicii complete pentru toti clientii, ne adresam tuturor, atat clientilor cu contor individual, cat si celor cu instalatii comune de gaz, asa cum sunt asociatiile de proprietari.

Pe site-ul https://www.proconstructo.ro, vei gasi informatii cu privire la preturile montarii-instalarii aragazului.

Leave a Reply