Nu e scump sa iti repari telefonul de ultima generatie

Oricine este pasionat de telefoane, cu siguranta, isi doreste sa aiba acces doar la cele mai noi modele, care vin echipate cu tehnologii de ultima generatie si cu display-uri generoase ce promit o experienta grozava. Totusi, un ecran mai mare este si mai vulnerabil, astfel ca micile accidente sunt frecvente, caz in care trebuie sa ne orientam catre cei mai buni care sa se ocupe de schimbarea ecranului. Asadar, merita sa apelezi inlocuire display la prestigegsm intrucat specialistii de aici se pot ocupa de cele mai noi modele din gama iPhone si oricine stie ca telefonul sau se afla pe maini bune.

Faci programare cand ai timp

Inainte de toate ar trebui sa stii ca ai posibilitatea de a face programare, ceea ce presupune ca profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie si tu esti cel care alege data si ora la care sa te prezinti la service pentru a rezolva problema telefonului, simplu si rapid, fara nicio problema.

Experienta vasta

Chiar se poate spune ca ai nimerit unde trebuie intrucat specialistii de la PrestigeGSM au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care stiu cum sa lucreze cu fiecare telefon in parte, asa ca acesta va fi ca nou.

Problema se rezolva imediat

In acelasi timp, stii ca esti pe maini bune datorita faptului ca experienta specialistilor de aici face diferenta, iar totul se va rezolva in cel mai scurt timp. In cele mai multe dintre cazuri se pot aloca 20 de minute in acest sens, asa ca nimeni nu va fi nevoit sa isi petreaca prea mult timp departe de telefon.

Beneficiezi de garantie

Probabil ca oricine vrea sa aiba parte de garantie atunci cand apeleaza la un service pentru a-si repara telefonul, iar la PrestigeGSM nimeni nu va gi dezamagit. Cu alte cuvinte, daca pe viitor telefonul tau se va confrunta cu o problema stii ca aceasta va fi remediata in cel mai scurt timp.

Pentru modelele Apple

Totodata, serviciile celor de la PrestigeGSM sunt orientate catre multe alte modele de telefoane, astfel incat nu trebuie sa le folosesti doar pe cele mai noi pentru a te putea bucura de servicii de calitate si mult profesionalism.

Nu costa mult

Bineinteles, tarifele difera de la un model la altul, iar cu cat sunt telefoanele mai noi, cu atat este posibil sa fie mai costisitoare inlocuirea display-urilor. Totusi, e bine de stiut ca aici poti rezolva probleme legate chiar si de ultimele iPhone-uri, 11, 11 Pro si 11 Pro Max. De exemplu, pentru un iPhone din generatia anterioara precum X pretul este de numai 1300 de lei pentru ecranul OEM si 900 de lei pentru cel HQ AAA+ de cea mai buna calitate, trebuie doar sa alegi ceea ce iti convine.

Leave a Reply