Orice inmormantare poate fi mai usor de organizat acum

Nu stii niciodata cand te poti confrunta cu decesul unei persoane apropiate, motiv pentru care e bine de stiut unde gasesti servicii funerare in bucuresti. Astfel, la Casa Funerara Luca esti pe maini bune intrucat aici ai acces la mai multe tipuri de pachete din care poti sa alegi, iar nimic nu se compara atunci cand ai parte de indrumare intrucat e mai simplu pentru toata lumea. Asadar, stii la cine poti apela si poti sa descoperi chiar acum serviciile pe care le cautai, totul la numai cateva click-uri distanta.

Daca iti doresti sa te orientezi catre cea mai completa varianta aceasta costa 8026 de lei, la care se adauga si suma de 3013 lei care se va deduce din ajutorul de inmormantare. Nu lipseste nimic, astfel ca vei avea acces la un sicriu complet echipat, cu tot cu cele doua orare, lenjerie pentru sicriu, cruce din lemn inscriptionata, dar si acces la un medic care sa te scape de grija constatarii decesului si a imbalsamarii, iar tot acesta este cel care iti va oferi autorizatiile de care ai nevoie pentru a putea organiza inmormantarea. Serviciile continua si prin transportul funerar, preluarea decedatului, pregatire, inclusiv spalat si imbracat, transportul la capela si nu numai.

Toate acestea sunt de baza si sunt incluse in orice pachet, asa ca nu conteaza daca te vei orienta catre cel mai costisitor, fie catre cel mai accseibil din punct de vedere financiar la 1000 de lei. De fapt, pentru acest pachet vei plati 1000 de lei, insa suma va fi restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic. La Casa Funerara Luca ai parte si de sprijinul necesar pentru a-ti fi cat mai simplu sa poti recupera aceasta suma. Exista si alte optiuni, printre care pachetul la 1200 sau 1500 de lei, fie cel la 2000 sau 2500, in timp ce varianta de mijloc e considerata cea la 4000 de lei. In cazul fiecarui pachet se poate deduce o suma din ajutorul de inmormantare, iar la Casa Funerara Luca gasesti sprijinul necesar in acest sens.

In conditiile in care serviciile oferite sunt non stop, e bine de stiut ca nu conteaza ora din zi sau din noapte la care poti avea nevoie de ajutor intrucat intotdeauna il vei gasi aici. De asemenea, serviciile oferite nu se limiteaza numai la un anumit sector din Bucuresti, ci le acopera pe toate, iar acestea sunt disponibile chiar si in Ilfov. Asadar, Casa Funerara Luca e locul ideal catre care se pot orienta toti cei care au nevoie de servicii funerare in bucuresti, motiv pentru care stii la cine sa apelezi cand ai nevoie.

Leave a Reply