Poti sa organizezi o inmormantare oriunde in Bucuresti

De-a lungul vietii, fiecare dintre noi ne confruntam cu fel si fel de momente dificile, insa nimic nu se compara cu pierderea unei persoane apropiate. Asadar, e bine sa putem apela la ajutor atunci cand avem nevoie, insa trebuie sa stim si catre cine sa ne orientam, motiv pentru care Casa Funerara Luca opereaza in cele mai multe zone din capitala. Cu alte cuvinte, poti alege servicii funerare Nicolae Grigorescu sau oricare alt punct din Bucuresti.

In primul rand, e bine de stiut ca aici sunt disponibile mai multe pachete din care poti sa alegi, acestea fiind special concepute pentru toate nevoile si toate bugetele. Astfel, cine are o situatie financiara mai dificila va putea oricand sa se orienteze catre pachetul cel mai accesibil din punct de vedere financiar, iar acesta costa numai 1000 de lei. Totusi, foarte important este faptul ca suma este restituita familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt nu trebuie sa se plateasca nimic. De asemenea, chiar daca acesta este cel mai ieftin pachet disponibil la Casa Funerara Luca, nu lipseste nimic si cuprinde tot ce este necesar in cadrul unei inmormantari.

Asadar, aici putem aminti ca pachetul vine cu sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjeria pentru sicriu, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, mic si mare si tot ce este necesar cu privire la toaletarea decedatului, preluarea, asezarea in sicriu, transportul si nu numai. Bineinteles, nu lipsesc platourile cu coliva, sticlele de vin si de ulei, prescurile, pachetele cu farfurie, cana si alimente, prosoapele si batistele. Mai mult, Casa Funerara Luca ofera acces si la doctorul care sa constate decesul si care sa se ocupe imbalsamare, oferind certificatele necesare in acest sens. Cu alte cuvinte, intregul proces de organizare a unei inmormantari a devenit dintr-o data mult mai simplu.

In schimb, totul nu se opreste aici pentru ca oricand poti alege un pachet superior daca iti doresti ceva mai mult. Preturile pentru variantele de mijloc sunt undeva intre 2200 si 4000 de lei, iar acestea vin cu cateva completari fata de variantele inferioare. Totusi, cei care isi doresc pachetul de top trebuie sa plateasca suma de 8000 de lei din care 3000 de lei reprezinta ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt se achita 5000 de lei.

De asemenea, serviciile sunt non stop, ceea ce presupune ca te vei putea orienta catre cele mai bune servicii la orice ora din zi si din noapte si oricand vei gasi la Casa Funerara Luca pe cineva care sa te ajute atunci cand ai nevoie. Asadar, alege oricand vrei servicii funerare Nicolae Grigorescu sau in oricare alt punct din capitala.

Leave a Reply