Nu oricine poate lucra la Confidential

Salonul Confidential este un salon de masaj erotic de top din Bucuresti care le ofera tuturor celor care sunt interesati, servicii in arta eroticului, sustinute de atmosfera si elementele proprii unui masaj erotic, care este realizat tinandu-se cont de preferintele solicitarilor binevoitorilor de experiente intime, senzoriale si fantastice.

Altfel spus, prin intermediul maseuzelor noastre ii dam corpului ceea ce el cauta, oferind in acelasi timp servicii de calitate ridicata, punand pret de fiecare data pe intimitate, confidentialitate si discretie. Indiferent pentru care tip de serviciu s-ar opta pentru categoria de masaj erotic, acesta va fi realizat in conditii de lux, astfel incat, clientii sa beneficieze de o atmosfera relaxanta in compania celor mai incantatoare maseuze.

Ne dorim sa ne mentinem standardele, discretia serviciilor, cat si calitatea superioara a acestora, acestea fiind valorile dupa care este ghidata intreaga activitate. Avand in vedere experienta maseuzelor in arta masajului erotic, aceasta asigura o gama larga de servicii, printre care mentionam masaj de relaxare, masaj senzual, body masaj, masaj erotic individual sau la dublu, masaj erotic pentru cuplu, masaj erotic la hotel.

In ceea ce priveste selectia maseuzelor pentru salonul Confidential, acestea sunt alese pentru frumusetea si farmecul lor, cat si pentru entuziasmul lor pentru masaj erotic si servicii de 5 stele pentru clienti. Din dorinta de a-ti fi asigurate cele mai bune servicii, maseuzele sunt disponibile oricand si isi doresc sa ofere o experienta de masaj de neuitat. Avand in vedere calitatea masajelor, acestea sunt realizate doar cu ulei de masaj.

In cazul in care esti una dintre persoanele interesate de angajari la salon de masaj erotic trebuie sa ai in vedere cateva aspecte:

  • sa fi frumoasa si gratioasa, sa stii cum sa interactionezi cu barbatii si sa le oferi placere, relaxare si sa reusesti sa-i scoti din cotidian, sa-i faci sa uite de grijile lor;
  • sa fi o fire deschisa, sociabila si comunicativa, sa nu ai prejudecati si sa fi capabila sa destinzi clientii prin stimularea intensa a simturilor si prin creare unei atmosfere in care acestia sa se simta confortabil, sa fie lipsiti de griji si de responsabilitati;
  • un alt aspect important este sa ai varsta legala pentru desfasurarea unei astfel de activitati. Pe de alta parte este foarte important sa fi serioasa si punctuala, la fel ca la orice alt job. Ne dorim sa fii o persoana serioasa, implicata si capabila sa iti desfasori activitatea cu profesionalism, la cele mai inalte standarde. Deoarece calitatea serviciilor oferite este punctul nostru forte, avem aceleasi asteptari si din partea ta!

Leave a Reply