Rezerva-ti hotelul preferat din Contanta – Casa Hrisicos

Poti ajunge in orasul de pe malul marii cu mai multe scopuri, insa oricare ar fi acesta, ai nevoie de un loc de cazare potrivit, asa ca rezerva hotelul din Constanta care nu te va dezamagi niciodata: Casa Hrisicos. Aici ai parte de conditiile ideale pentru o sedere placuta, indiferent ca ajungi in oras pentru ca te poarta afacerile sau vii sa te relaxezi. In plus, te asteapta un concept unic in tara noastra unde ai posibilitatea de a-ti gestiona sejurul exclusiv de pe telefon.

Persoanele pasionate de istorie, cu siguranta, vor aprecia mai mult faptul ca au sansa de a se caza in Constanta in cele mai bune conditii. Toti oaspetii pot lua parte la istorie pentru ca totul a inceput in urma cu mai bine de 100 de ani, atunci cand Casa Hrisicos a fost inaugurata. Inca de la acea vreme cladirea s-a impus in piata Ovidiu din oras si asa a ramas. Se deosebeste prin arhitectura sa deosebita, iar peretii sai grosi inca ascund multe dintre secretele vremii. De-a lungul anilor, cladirea indeplinit mai multe functii, fiind pentru inceput un loc de cazare in Constanta, urmand ca mai tarziu sa devina, printre altele, sediu de banca, iar astazi a revenit la rolul sau si oricine isi poate face rezervare la hotel in Constanta. Multe dintre personalitatile vremii obisnuiau sa isi petreaca timpul liber la Casa Hrisicos, de la I.L. Caragiale, pana la Barbu Stefanescu Delavrancea sau Alexandru Vlahuta.

Rezerva-ti camera de hotel la Casa Hrisicos pentru ca aici ai intotdeauna parte de o sedere placuta. Alege oricare dintre cele 23 de camere in care nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii. Astfel, toti oaspetii sunt intampinati de perne cu puf antibacteriene, saltele ortopedice de cea mai buna calitate, mobila din lemn masiv, parchet din bambus, termostat pentru reglarea facila a temperaturii, dar si posibilitatea de gestionare a tuturor detaliilor legate de sejur direct de pe telefon.

Toti cei care sunt interesati de rezervarea unui hotel in Constanta isi doresc sa fie aproape de punctele de interes, iar la acest capitol Casa Hrisicos este lider detasat. Cazare in Constanta de 4 stele nu gasesti oriunde, mai ales in centru, chiar in piata Ovidiu unde te asteapta Casa Hrisicos. Langa te asteapta Muzeul de Istorie si Arheologie, iar pana la cazinou si acvariu faci doar 7 minute. Plaja Modern si portul Tomis se gasesc la numai 10 minute distanta, in timp ce toate centrele de afaceri importante din oras sunt aproape, fiind usor accesibile. La Casa Hrisicos tehnologia se imbina cu traditionalul, astfel ca toti cei care aleg sa se cazeze aici vor avea parte de o experienta placuta intotdeauna.

Leave a Reply