Vrei sa obtii un pret bun pentru niste bijuterii din argint?

Multe persoane care trec prin crize financiare evita sa mearga la rude sau la prieteni sa se imprumute si aleg varianta unei case amanet astfel ca, la Amanet Prestige se primesc inclusiv bijuterii de argint cu care sa poti garanta imprumutul de care ai nevoie. In plus, aici vei gasi si alte servicii de amanet, precum amanet electronice, electrocasnice, ceasuri, telefoane sau televizoare.

In cazul amanetului de bijuterii, prin Amanet Prestige, nu sunt acceptate doar bijuterii din aur, aici se accepta inclusiv bijuterii din argint. Astfel, orice client care are nevoie de bani urgenta poate veni pentru serviciul de amanetare argint la Prestige Universitate cu una sau mai multe bijuterii, ulterior, evaluatorul le va analiza si va stabili pretul pe care il poate oferi pe gramul de argint. Dupa evaluarea bijueriilor se va semna contractul pe o perioada care se va conveni de comun acord cu clientul.

Pentru clientii care au nevoie se poate prelungi perioada contractuala, oferindu-se astfel clientilor un timp suplimentar pentru a isi lua bunurile inapoi. Perioada de gratie oferita nu va fi urmata de taxe suplimentare, doar de comisionul care se va specifica in contract.

Amanet Prestige ofera un pret avantajos pentru gramul de argint, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa isi poata rezolva problema urgenta cu banii primiti.

Astfel, amanetul de argint devine o solutie preferata de multi atunci cand vine vorba de a obtine suma de bani dorita intr-un timp scurt, conditia minima este ca persoana sa aibe varsta de 18 ani si sa prezinta un act de identitate.

Pentru a avea doar clienti multumiti, Amanet Prestige din Bucuresti ofera cele mai avantajoase conditii, transparenta, seriozitate si profesionalism. Aici, clientii obtin cel mai bun pret de pe piata pe gramul de argint, iar obiectele sunt pastrate in siguranta. La Prestige clientul are doua posibilitati, fie sa amaneteze bijuteriile din argint, fie sa le vanda.

La casa de amanet, totul se desfasoara rapid, iar clientii vor obtine pe loc suma de bani dorita, astfel ca este cea mai buna alegere pentru credite si automat o optiune ideala pentru o mare parte din clienti. Prestige Amanet are o vasta experienta in domeniul amanetului si a reusit de-a lungul timpului sa multumeasca cu succes toti clientii.

Indiferent ce vei avea nevoie, sa amanetezi, vinzi sau sa cumperi bijuterii din argint, casa de amanet Prestige este casa de amanet catre care orice client trebuie sa isi indrepte atentia atunci cand se afla intr-o criza financiara. Experienta pe care o au specialistii de la casa de amanet, profesionalismul de care dau dovada de fiecare data, dar si cele mai bune preturi practicate de casa de amanet Prestige sunt doar catreva dintre cele mai importante motive pentru care trebuie sa apelezi la serviciile acestei case de amanet atunci cand ai nevoie urgenta de bani sau cand doresti sa vinzi sau sa cumperi bijuterii.

Leave a Reply